ABABSverige

Ställningar

För att lyckas med ett ställningsprojekt krävs utrustning och material av hög kvalitet, en pålitlig leverans och en professionell montering. Vi levererar högklassiga ställningar till alla typer av projekt, stora som små. Våra planerare sätter ihop en helhetslösning som är anpassad utifrån ert behov och våra montörer monterar och demonterar ställningen effektivt och säkert.

Bygg

Bygg

Våra tjänster och lösningar är kända för den höga kvaliteten och de lämpar sig för renoveringar, nybyggen och infrastrukturbyggen. Tack vare våra yrkeskunniga planerare kan vi skräddarsy våra ställningar och tjänster så att de passar för alla typer av projekt, krav och bestämmelser.

Läs mer
Industri

Industri

Vi erbjuder heltäckande och högklassiga tjänster för industrimiljöer, bland annat för energi- och skogsindustrin. Tillsammans med kunden undersöker vi era behov och krav kring byggnadsställningar för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt på varje plats.

Läs mer
Montering

Montering

Från oss får ni en ställning som är planerad med yrkeskunskap. Vi ser till att den ställnings- och väderskyddslösning som ni behöver blir monterad och demonterad enligt överenskommen tidsplan, säkert och omsorgsfullt.

Läs mer